Har du lyst til å klatre med oss?

Christianssand klatreklubb (CKK) gleder seg til å starte opp en paraklatregruppe for barn og unge i alderen ca 8-15 år. I første omgang starter vi en gruppe for barn og unge med funksjonsnedsettelse. Det krever ingen klatreerfaring for å starte, det holder at du har lyst 😊 …

Klatring er gøy og passer for alle! Her kan man delta med ulike forutsetninger og likevel trene sammen. Det er viktig for oss å skape et godt, trygt og inkluderende miljø, der bevegelsesglede og mestringsfølelse står i sentrum!

Vi trener på Klatreverket Kristiansand. Det vil bli trening en gang i uka, vi vil komme tilbake til dag og tid.

Oppstart: 16 Januar 2023

Mandag kl 16.30-17.30

 

Hvis dette virker spennende, ta kontakt med:

 

Sissel Anderssen

Mobil: 48994483
Mail: Sia70tw@gmail.com

Fotograf: Thomas Raavig