Snart nærmer utesesongen seg, og da starter vi opp med ukentlig klubbklatring ute. For at dette skal gå rundt trenger vi verter som kan stille opp! Som vert ønsker du gjester velkommen og så har du ansvar for å koble klatrere som kommer uten partner. Andre forventninger vi har til deg som klatrevert:

  • Være kontaktperson i forkant for å svare på spørsmål
  • Ta med utstyr fra klubben dersom det er avtalt med klatregjest
  • Skal sette seg inn i lokale forhold på klatrefeltet og kjenne klatreføreren på forhånd

Virker dette interessant? Ta en titt på retningslinjene våre for klubbklatring ute, og kikk på oversikten vår over datoer hvor vi trenger folk. Ta kontakt med Birgit (ekvilibriumB@gmail.com eller 97575901) eller Kjetil (knotodden@gmail.com), så skriver de deg opp på listen.

Vi gleder oss!