En stor gladnyhet er at klubben har skaffet mye fint trad-utstyr som nå er tilgjengelig for utlån for klubbens medlemmer. Utstyret hentes på Klatreverket, hvor man signerer på et skjema før utlån.

Lånebetingelser: Låntaker behandler utstyret med forsiktighet og plikter å erstatte mistet eller ødelagt utstyr. Man henter ut og tar ansvar for hele «pakker» gjennom lånetiden (trad-rack 1, trad-rack, sportsrack, kilesett 1 eller kilesett 2) og kan ikke pukke ut og låne bare enkeltdeler fra «pakkene». Feil på utstyret meldes til utstyrsansvarlig i CKK, Joachim Pedersen, mail: joachim@kristiansand.fhs.no / telefon: 901 48 698.

Lånetid er maks 3 dager, dersom ikke annet er avtalt.

Hvis du er nysgjerrig på hva slags utstyr som er til utlån, kan du laste ned utlånsskjemaet her, som også kommer til å ligge i resepsjonen på Klatreverket.