CKK og KSI starter Sørlandscupen sesongen 22/23 med buldring på Klatreverket i Kristiansand 22.Oktober.
Sørlandscupen Senior er et sosialt og lavterskel arrangement som er åpent for alle som er medlem i en klubb på Sørlandet.

Program:
Kl 14.00-15.00 – Registrering og oppvarming
Kl 15.00-17.00 – Konkurranse
Kl 17.00-17.30 – Poengutregning og rangering, med påfølgende premiering

Påmelding:
– Forhåndspåmelding her: https://forms.gle/zRvrNqonZxwroTe56
– Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte, men vi setter pris på forhåndspåmelding da det gjør det enklere for oss å planlegge.
– Deltakeravgift er 100 kr/pers (Inngang på klatreverket kommer i tillegg). Betales ved oppmøte via Vipps.
– Deltakere må være registrert medlem i en av klatreklubbene på Sørlandet.

Praktisk informasjon:
– Husk å ta med lunsj. Vi har kiosk med litt snacks men det er uansett greit å ha med en liten matbit.

Format:
Det skrus 20-25 buldre i alle vanskelighetsgrader. Vanskelighetsgradene grupperes i fem kategorier, merket med tape av ulike farge: grønn (grad 4), blå (grad 5), gul (grad 6a – 6b+), rød (6c – 7a) og svart (7a+ – 7c).
Utøverne velger selv hva de vil prøve på og de har så mange forsøk de vil. Hvert bulder har ett eller to sonetak, slik at det er mulig å få poeng uten å toppe ruta. Utøveren må ha kontroll på toppen eller sonetaket for at det skal gjelde.
Poenggivningen er slik at vanskeligere ruter gir mer poeng, til og med slik at oppnådd sone i én farge gir mer poeng enn topp i den lavere graderte fargen.
Deltakerne får utdelt et scorecard ved oppmøte slik at det er enkelt å holde orden på poengene. Ved konkurransen slutt samles scorcardene inn og endelig poengsum regnes ut av arrangøren ved at de fire beste resultatene legges sammen.