KURS

KURS CKK

Retningslinjer for kurs CKK:

1. CKK ønsker å holde kurs for å få flest mulig kvalifisert til å få Brattkort og rekruttere medlemmer til klubben.

2. Kursdager er tirsdag på Samsen fra kl 19.00-22.00 og onsdag fra kl.17.00-21.00 på Aquarama.

3. CKK kan holde Topptau,- og Grunnkurs inne (Brattkort kurs)

4. CKK kan også holde klatreleder inne. Det kvalifiserer deg til å bli innendørsinstruktør, da kan du bla. holde brattkorttest.

5. Grunnkurs ute er et kurs det brattkortprøve er inkludert i kurset, samt lære å klatre topptau og led på bolta ruter ute. For nybegynnere.

6. “Fra inne til ute” er et videregående kurs ute, for de som har hatt grunnkurs inne, eller/og har klatreerfaring – der du lærer alt for å klatre sikkert ute på bolta sportsruter. Krever brattkort.

7 .Klatring for andre medlemmer under kurs:
På Samsen er det åpent for andre klatrere under kurs, da det er eget kursrom her, men ved fulle kurs kan det kun buldres. Klatring på Aquarama under kurs er i utgangspunktet stengt. Er det få deltagere, kan det tillates klatring. Det må foregå på en slik måte at det IKKE forstyrrer instruktør og kursdeltakere. Som en hovedregel er det ikke klatring under kurs.

6. Det gir beskjed i forkant om det er plass til andre klatrere under kurs.

KOMMENDE KURS


JANUAR/FEBRUAR

Utsatt på ubestemt tid pga corona situasjonen og stengt AQ vegg.

Grunnkurs inne

Et kurs som gir deg et grunnlag for å klatre innendørs på alle klatresentere. Fokus på sikkerhet, mestring, håndverk, glede og gode opplevelser.

Til dette kurset trenger du ikke ha brattkort eller være erfaren. Du vil kunne ta brattkort i løpet av kurset, du lærer å klatre på topptau, lede på bolt inne, og om sikkerhet omkring det å klatre. Utstyr kan lånes. Brattkort tas siste kursdag.

Tidspunkt: kommer så snart AQ åpner.

OBS! Dersom nedstengningen fortsetter etter 18.01, forskyves kurset til vi får klarsignal til å åpne AQ igjen. Vi starer den første onsdagen etter en evt. åpning. 

Sted: Aquarama

Pris: 1200,-

https://klatring.no/grunnkurs-inne

 

MAI/JUNI

Håper å få arrangert sport 1 og Fra inne til ute. Legger ut info så snart vi vet hvordan corona situasjonen er.

 

 

Påmelding til krissy50@me.com send navn, mailadresse, telefon og kopi av betaling