Fredag 24.mars var 18 utøvere (inkludert trenere) og 4 foreldre fra CKK, GAKK (Grimstad og Arendal Klatreklubb) og MLK (Mandal og Lindesnes Klatreklubb) klare for å sette kursen mot Oslo og Norgescup/Nordisk.

For mange av deltakerne var dette deres første nasjonale (og forsåvidt også nordiske) konkurranse og spenningen var stor. Vi tror dette er ny rekord av sørlandske deltakere, iallefall i samlet tropp 📈 (Om noen har historiske tall som er bedre må dere gjerne fortelle så vi vet hva vi har å strekke oss etter!)

Lørdag 25.mars var det kvalik. Hele 350 deltakere fra hele Norden fordelt i ulike klasser på to ulike arenaer gjorde logistikkjobben noe hardere enn vanlig. Heldigvis hadde vår reiseleder Øyvind Johansen satt opp et strikt logistikk-program slik at alle kom seg til sin respektive kvalik sammen med en lagleder/trener. Tusen takk til deg Øyvind! 🙏

Siden dette også var en nordisk konkurranse var nivået knalltøft, og mange fikk et hardt møte med nasjonale konkurranser. Vi fikk derfor ingen utøvere i finalen denne gang. Heldigvis ble de fleste trigget til å dra hjem og trene enda mer så de kan klatre på resultatlisten neste gang. 💪

Hadde det vært et rent Norgescup-arrangement hadde Dag Asmund og Elias (som er CKK sine trenere for satsningsgruppa) stilt til finale i hver sin klasse – så gratulerer til dere og vi gleder oss til å forhåpentligvis se dere i neste finale sammen med enda flere sørlendinger! 🧗

Søndag 26.mars ble i stedet benyttet til klatring på det «nye» Klatreverket Løkka. Her var det god stemning og gjengen snakker allerede om neste nordiske konkurranse. 

Tusen takk til alle foreldrene som stillte opp og gjorde turen mulig! Og tusen takk til trenerne Ingrid, Elias og Dag Asmund som har gjort en kjempejobb med å motivere hele gjengen til å bli med til konkurranse! 

Vi gleder oss til flere turer og gode plasseringer i tiden som kommer! 

Vi er stolte av dere!